Bejelentkezés: +36 20 354 1927 info@praxistordai.hu

Dr. Tordai Bálint

szájsebész, fogszakorvos, implantációs szakorvos

Image

A fogorvosi életpályába már gyermekként bepillantást nyerhettem és későbbi hivatásomat igen sok aspektusában korán megismertem. Úgy gondolom, ennek a precizitást, manualitást, tudást és nem utolsó sorban türelmet igénylő pályának egyéniségem minden vonatkozásában megfelel. Családi hagyományhoz hűen Pécsett diplomáztam. A fogorvosi diploma megszerzését és általános fogorvoslást nem éreztem elegendőnek. A 21. század fogászati megoldásai olyan nagy arányban igénylik a szájsebészeti szaktudást, hogy szükségesnek éreztem  a dento-alveoláris sebészet elsajátítását. Ezt az elvet követve 2017-ben tettem szakvizsgát szájsebészetből. Szakmai tevékenységemet 2018-tól Székesfehérváron és környékén végzem. Jelenleg kizárólag privát egészségügyi ellátást végzek elsősorban saját praxisomban illetve nagyobb szájsebészeti magánklinikákon. 

Szájsebészet területén elsősorban a fogászati implantációra illetve csontpótló műtétekre specializálódtam. Különös érdeklődéssel tekintek a klinikailag összetetnek vagy nehéznek minősített implantációs foghiánypótlásokra. A legtöbb ambulánsan illetve éber szedációban végezhető csontpótló és implantációs technikát ismerem és gyakorlom. Útóbbi évtized szakmai trendjét követve alkalmazom a fogeltávolítással egy lépésben végzett fogbeültetés technikáit. A praxisomban elérhető műtéti kezeléseket a weboldal máshol részletezi. Családi praxisunkban jelenleg mint szájsebész, implantációs fogszakorvos és protetikus dolgozom.

Szabadidőmből sokat áldozok az innovatív fogászati technikák megismerésére és elsajátítására. Több nemzetközi konferencián tartottam előadást magyar és angol nyelven, fogmegtartó kezelések és szájsebészet témakörökben. Jelenleg is szorosan követem a fogorvostudomány fejlődését. Különösképpen az esztétikai implantációs fogászat és egész fogíves implantációs fogpótlások témaköröket kedvelem.

Célul tűztem ki, hogy rendelésemen pácienseim részéről ne érkezhessen olyan igény, amelyet nem tudok elvárásokon felül teljesíteni. Minden munkámat abban a hitvallásban készítem el, hogy az bármilyen szakértői szemből elismerő pillantást csaljon ki.

Tudományos publikációim magyar és angol nyelven:

Tordai B, Stáczer N, Vajta L, Szalma J. Óriásnyálkövek: Diagnózis és kezelés. Orv Hetil. 2016 Dec;157(49):1967-1972.

Tordai B, Schreindorfer K, Lempel E, Krajczár K. Factors affecting ultrasonic removal of separated endodontic instruments: A retrospective clinical study. Quintessence Int. 2018;49(4):257-266

Rendelési idő:

Hétfő 13:00-20:00
Szerda 13:00-20:00
Péntek 09:30-17:00

Időpontegyeztetés Dr. Tordai Bálint rendelésére:

+36 20 35 41 927

Amennyiben a vonal foglalt, rövidesen visszahívjuk.

Kérjen időpontot!

Elérhetőségek

+36 20 354 1927

info@praxistordai.hu

8000 Székesfehérvár,
Prohászka Ottkokár u. 7.

PopUp Aholic

Tájékoztató!

 
Dr. Tordai Bálint rendelése szabadság miatt 2024.07.01-ig nem elérhető.