Bejelentkezés: +36 20 354 1927 info@praxistordai.hu

Praxisunkról

Fogászatunk családi vállalkozás, jelenlegi helyén 1992-ben indult útnak és a mai napig, változatlan elvek szerint szolgálja a Páciensek igényeit. Jelenleg a Tordai család három fogorvosa működtet fogászati rendelést Székesfehérváron. 2017-től székesfehérvári magánpraxisunkban szájsebészeti kezelések is elérhetőek. Rendelésünk bővülésével a fogászatban újnak, innovatívnak tekinthető kezelési lehetőségeket is biztosítani tudjuk.

Praxisunk a közvetlen orvos – páciens kapcsolatra épít, ennek megfelelően családias környezetben igyekszünk megoldást találni minden problémára. Betegellátásunk során a felmerülő igényeket minden esetben a szakma szabályaival fuzionáljuk, így a pácienseink számára felvázolt kezelési terv mindig a probléma hosszú távú megoldását szolgálja. A kezelési stratégia minden esetben átlátható, igazodik a páciens igényeihez és lehetőségeihez. Alapelvünk, hogy pácienseink a fogorvosi vizitre félelem nélkül gondoljanak. A fájdalommentesség praxisunkban alapvetés. Fájdalomcsillapító eljárásaink korszerű, hatékony megoldásokra és anyagokra épülnek. 

Praxisunk alappilléreit két kulcsszóval foglalhatjuk össze: “orvoslás” és “páciensközpontúság”. Orvoslás, mert a fogászatra orvosi hivatásként tekintünk és az előirányzott kezeléseink mindig pácienseink egészségét szolgálják. Páciensközpontú, mert nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy pácienseink átlássák és megértsék a történteket. Türelmes és átgondolt munkát végzünk, melynek alapja, hogy minden vizitre elegendő időt biztosítunk. 

Székesfehérvár belvárosától pár percre, barátságos környezetben kínáljuk teljes körű fogászati ellátásunkat.  Az időpont egyeztetések során is igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni az Ön igényeihez.

Image

Kérjen időpontot!

Elérhetőségek

+36 20 354 1927

info@praxistordai.hu

8000 Székesfehérvár,
Prohászka Ottkokár u. 7.

PopUp Aholic

Tájékoztató!

 
Dr. Tordai Bálint rendelése szabadság miatt 2024.07.01-ig nem elérhető.